Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 17 reviews
by Lya den Ouden on Le Jardin du Jauny
Le Jardin du Jauny

mei 2019
Bij aankomst op een koude en natte zaterdagmiddag in mei meteen een warm welkom: een brandende haard in de woonkamer. De rest van de week heerlijk weer, zon en een frisse wind. Dat was goed voor de wandelaars in het gezelschap en heerlijk voor het bezoeken van prachtige tuinen in de omgeving. En voor lunch op het terras, luieren met een boek in de zon. En toen het op de laatste middag weer regende was er ook nog tijd voor een rondleiding door een uitstekende gids in het Chateau de Culan. Het huis is fantastisch, een echt familiehuis, waar wij als twee zussen met hun echtgenoten van hebben genoten. We vonden het net zo fijn als eerder onze kinderen en kleinkinderen, we komen zeker terug.

by Jan en Marijke on Le Jardin du Jauny

Ons tweede verblijf in Le Jardin du Jauny was weer een heerlijk rustpunt. Het smaakvol ingerichte huis en de grote sfeervolle tuin/arboretum zijn een uitstekend uitgangspunt voor een in alle opzichten fijne vakantie ervaring. Ook de ondersteuning ter plaatse is prettig geregeld!
Marijke en Jan

Volop genieten!

We hebben volop genoten in dit heerlijke Franse huis! Buiten ontbijten op het terras, heerlijke dagen bij het schitterende meer van Sidiailles, uitgebreid koken in de keuken met open slaande ramen en een wijntje bij de buitenhaard! Alles was genieten!

by Hanna vR on Le Jardin du Jauny
Heerlijk tot rust komen met de kinderen

We hebben genoten van onze week in 'het grote huis' in juli. Het huis is een oase van rust en van koelte op warme dagen. En heeft alles dat een mens nodig heeft, inclusief warme ontvangst.De tuin nodigt uit om in rond te banjeren: van verstoppertje, tot voetbal, tot hutbouwen heerlijk voor de kinderen (4 en 6 jaar). En wij hebben genoten van cappuccino's in de zon, lezen in de halfschaduw en het vleermuiskijken 's avonds met de jongens op een matrasje op het gras.We zijn bijna dagelijks naar het strandje van Sidiailles gereden (15 min), waar de jongens zich nooit verveeld hebben. Een heerlijke week van tot rust komen en tijd voor elkaar!

by HEBERT on Le Jardin du Jauny
séjour à Vesdun en mai 2017

Merci Patricia et Gus pour ce délicieux séjour , sous un chaud soleil! Nous avons profité du jardin à toutes les heures de la journée...et de l'ombre bienvenue des grands arbres! Et nous avons aussi apprécié la fraicheur de la maison et sa décoration si accueillante...comme ses propriétaires!Un grand merci de la part de toute la famille Hébert!!

by Trineke on Le Jardin du Jauny

Het is altijd moeilijk als er zoveel voorgangers op deze mooie plek zijn geweest. Alle lovende woorden zijn al opgeschreven en daar hebben we niets aan toe te voegen. Aarzel niet om erheen te gaan om zelf te ervaren hoe mooi en fijn het in le Jardin du Jauny is. Bovendien is het cultureel Frankrijk op zijn best!Onze dank aan Patricia en Severine voor de hartelijke ontvangst en de goede zorgen.

Uitstekend

Wat een prachtige locatie, waar de tuin en het huis prima op elkaar zijn afgestemd.Een keuken van alle gemakken voorzien, slaapkamers met goede bedden en een prima ingerichte badkamer. Dit voormalig arboretum is een oase van rust en ruimte. Een genot om er te zijn. Prima ontvangst en uitleg bij aankomst. Wij komen zeker terug !!!

by Arno en Lianne on Le Jardin du Jauny
Hét huis voor een supervakantie!

Dit huis is echt een garantie voor een supervakantie. Veel ruimte en sfeer, zowel binnen als buiten. We hadden twee weken prachtig weer, en het was echt heerlijk om in de tuin te eten, spelen en lezen.Ook binnen is alles heel erg compleet. Eigenlijk hebben we niets gemist en alleen maar genoten.De omgeving heeft veel te bieden, aan natuur, sportief bezig zijn of om dingen van vroeger te bekijken. Er zijn veschillende middelgrote steden in de buurt om een dagje naartoe te gaan.

An unforgettable stay in this gorgeous house. We stayed for five months, with four children aged between 7 and 1. The house is really comfortable with lots of space and bedrooms, great kitchen and large TV/sitting area, a lovely terrace/balcony off the kitchen perfect for sitting at, drinking wine, eating cheese, and being in the moment. The garden is like a child's dream with so many great trees to build cubby houses in, the cows over the fence to watch, donkeys and sheep to see a few minutes walk away. The village is small and beautifully French, you feel very much like you are living with the local community and not a tourist. There is a bakery where you can get your morning bread that you can walk to each day. The walk in to town is easy. There are lots of gorgeous little villages nearby to visit. But really it's the house and the garden that will have you not wanting to leave, I would have to call the children in for dinner as they were so engrossed in all that they were surrounded by. The owners of the house are really lovely and always stayed in close contact in case there was any issue. It was a magical unforgettable stay for us, I would highly recommend it.

by Judith en Leon on Le Jardin du Jauny
Rustiek, landelijk, comfort EN sfeervol

Wij hebben met onze twee kinderen (de oudste is 5jr) een heerlijke tijd gehad in het mooie huis in Jardin du Jauny. Hoewel de tuin enorm groot is en aanvoelt als een heus bos zit je niet tezeer 'achteraf'. Je rijdt er in 7 uur zo naar toe.Deze vakantie overtrof onze verwachtingen als het gaat om:1. de vele voorzieningen in en om het huis: bad- en douchegel, pleisters, kinderservies, allerlei kruiden én werkelijk al het keukengerei dat je maar kunt verzinnen - wij hebben er zelfs hartige taarten kunnen bakken.2. de vele mogelijke activiteiten in en om het huis (zoveel films en spelletjes en muziek en speelgoed en zelfs fietsjes aanwezig: je hoeft eigenlijk zelf niets mee te nemen) maar ook de gezellige omgeving met alle open lucht theater, festivalletjes, championnats en brocantemarktjes: genoeg te doen voor zeker DRIE weken ontspanning en plezier!3. de plezierige begeleiding van de Nederlandse eigenaren van het huis en hun meedenken en tips (mede via hun contactpersonen ter plaatse).

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»