Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Le Jardin du Jauny
Average rating:  
 23 reviews
by Familie Kroes on Le Jardin du Jauny

We hebben opnieuw genoten van ons verblijf in Le Jardin du Jauny. Het huis is prachtig en de tuin fantastisch. Het voelt voor ons als thuiskomen. De rust in de omgeving is heerlijk. We hebben veel gewandeld en gefietst en de kinderen hebben heerlijk in de enorme tuin gespeeld. Patricia is altijd zeer vriendelijk en servicegericht. Echt een aanrader!

by J V on Le Jardin du Jauny
Heerlijke vakantie

Heerlijk huis, met aandacht en zorg charmant ingericht, prachtige grote tuin met overal zitplekjes. Groenten haal je bij Charly van eigen land, brood en gebak wordt door de bakker langs gebracht. Mooie wandelomgeving. Aanrader!...

by Fam. Winkel on Le Jardin du Jauny

Een paradijsje in een stukje authentiek Frankrijk. Een tuin waar je heerlijk kunt wegdromen, heel uniek. Bij binnenkomst in het huis word je meteen verwelkomd door het warme karakter ervan. Genoten van de vrijheid, de ruimte en de vele mogelijkheden die de omgeving biedt. Een compliment voor jullie meedenken, correctheid en vriendelijkheid.

by Mark B on Le Jardin du Jauny
Amazing experience in the heart of France!

The Cher region was one that we had never explored prior to this visit. It's a very beautiful region of France with rolling grren hills and medieval villages.
The home is very cozy with a kitchen that overloooks the back yard and the tree filled vistas beyond!

Particia the owner was great to coordinate with and the check-in process was seamless.

Highly recommend a visit!

by Peter on Le Jardin du Jauny
Rust En Ruimte

Voelde me gelijk thuis in dit prachtige huis. Enorme tuin en meerdere terrassen, dus altijd keuze zon of schaduw. Het huis straalt veel rust en karakter uit en de uitrusting is zeer compleet. Het zwemmeer en klimbos dat dichtbij ligt is perfect voor gezinsuitjes. Genoten!

by Kevin et famille on Le Jardin du Jauny
Les fetes de fin d'annee / janvier 2020

La maison a été bien agréable et nous avons passe de très bons moments pendant les fête. Le grand jardin qui entoure la maison est magnifique et on peut bien l’admirer depuis les grandes fenêtres et baies vitrées des pièces à vivre !

by Lya den Ouden on Le Jardin du Jauny
Le Jardin du Jauny

mei 2019
Bij aankomst op een koude en natte zaterdagmiddag in mei meteen een warm welkom: een brandende haard in de woonkamer. De rest van de week heerlijk weer, zon en een frisse wind. Dat was goed voor de wandelaars in het gezelschap en heerlijk voor het bezoeken van prachtige tuinen in de omgeving. En voor lunch op het terras, luieren met een boek in de zon. En toen het op de laatste middag weer regende was er ook nog tijd voor een rondleiding door een uitstekende gids in het Chateau de Culan. Het huis is fantastisch, een echt familiehuis, waar wij als twee zussen met hun echtgenoten van hebben genoten. We vonden het net zo fijn als eerder onze kinderen en kleinkinderen, we komen zeker terug.

by Jan en Marijke on Le Jardin du Jauny

Ons tweede verblijf in Le Jardin du Jauny was weer een heerlijk rustpunt. Het smaakvol ingerichte huis en de grote sfeervolle tuin/arboretum zijn een uitstekend uitgangspunt voor een in alle opzichten fijne vakantie ervaring. Ook de ondersteuning ter plaatse is prettig geregeld!

Marijke en Jan

by Nona on Le Jardin du Jauny
Volop genieten!

We hebben volop genoten in dit heerlijke Franse huis! Buiten ontbijten op het terras, heerlijke dagen bij het schitterende meer van Sidiailles, uitgebreid koken in de keuken met open slaande ramen en een wijntje bij de buitenhaard! Alles was genieten!

by Hanna vR on Le Jardin du Jauny
Heerlijk tot rust komen met de kinderen

We hebben genoten van onze week in 'het grote huis' in juli. Het huis is een oase van rust en van koelte op warme dagen. En heeft alles dat een mens nodig heeft, inclusief warme ontvangst.
De tuin nodigt uit om in rond te banjeren: van verstoppertje, tot voetbal, tot hutbouwen heerlijk voor de kinderen (4 en 6 jaar). En wij hebben genoten van cappuccino's in de zon, lezen in de halfschaduw en het vleermuiskijken 's avonds met de jongens op een matrasje op het gras.
We zijn bijna dagelijks naar het strandje van Sidiailles gereden (15 min), waar de jongens zich nooit verveeld hebben. Een heerlijke week van tot rust komen en tijd voor elkaar!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»